Čtvrtek – 17. 04. 2014

2dcl Hovězí vývar se zeleninou a játrovým kapáním29,-
150g Kančí kýta na rozmarýnu s ratatouille zeleninou, pečené grenaile125,-
150g Tortilla plněná grilovaným krůtím masem v cajun koření ( salát, rajče, cibule, slanina ), hranolky149,-
250g Špikované králičí stehno na slanině s grilovanou červenou řepou, šťouchaný brambor119,-
Těstovinový salát s kuřecím masem ( 100g )110,-
Ceasar salát s kuřecím masem ( římský salát, slanina, ceasar dresing, krutony, parmezán )119,-

Pátek – 18. 04. 2014

2dcl Jarní hráškový krém se zakysanou smetanou a krutony29,-
150g Jehněčí plec na česneku s čočkovým ragú na zelenině a konfitovanou šalotkou119,-
150g Koprová omáčka s vařeným hovězím masem a domácím karlovarským knedlíkem109,-
150g RETRO Kuřecí steak na grilu zapečený s broskví a sýrem, hranolky135,-
Francouzské brambory104,-
Ceasar salát s kuřecím masem ( římský salát, slanina, ceasar dresing, krutony, parmezán )119,-