Čtvrtek – 21. 08. 2014

2dcl Selský kuřecí vývar ( slanina, cibule, kroupy, česnek, vejce )29,-
Konfitovaná krkovice s fazolovými lusky a omáčkou z červeného vína, pečené grenaile119,-
Segedínský guláš, houskový knedlík99,-
Grilovaná telecí játra s vídeňskou cibulkou a domácí bramborovou kaší129,-
Těstoviny s kuřecím masem v omáčce z modrého sýra104,-
Ceasar salát s kuřecím masem ( římský salát, slanina, ceasar dresing, krutony, parmezán )119,-

Pátek – 22. 08. 2014

2dcl Vichyssoise29,-
Roastbeef s pepřovou omáčkou a listovým špenátem, pečené grenaile135,-
Přírodní karbanátek se slaninou, hořčicí a kyselou okurkou, vařený brambor99,-
Smažená treska s domácím bramborovým salátem109,-
Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou85,-
Ceasar salát s kuřecím masem ( římský salát, slanina, ceasar dresing, krutony, parmezán )119,-